Om mig

Jeg er en ung kvinde, fra 1993, som har haft egne ponyer og redet siden 1998. I 2012 købte jeg min første hest (en uredet 3-års vallak), og i 2013 begyndte jeg for alvor at interessere mig for alternativ træning af heste. Jeg begyndte at sætte mig ind i hestes kommunikation og indlæring, og i 2014 tog jeg et kursus i telepati med dyr, hos Tove Nielsen, Naturgaarden. Senere samme år tog jeg et kursus i clairvoyance.
I hhv. august 2013 og februar 2015 blev jeg påkørt. Første gang i højresving på scooter, anden gang påkørt bagfra i bil. Jeg slap rigtig heldigt fra begge episoder, men efter påkørslen anden gang, begyndte jeg selv at modtage behandlinger med kranio sakral terapi. Her startede så min egen interesse for behandling af mennesker, hvor jeg i første omgang tog kurset Reiki I (healing).
Pr. 1. september 2015 startede jeg på kranio sakral terapi uddannelsen på KST-akademiet i Silkeborg, og tilbyder disse behandlinger.
Jeg har pr. 5. februar 2016 afsluttet kursusforløbet i kranio sakral terapi til dyr på Naturgaarden.

Sideløbende med dette er jeg i gang med at uddanne mig til folkeskolelærer på læreruddannelsen i Silkeborg, med fokus på indskoling og mellemtrinnet.
Læreruddannelsen forventes afsluttet i 2018.